Bestuurstrainingen 2022 groot succes

Voor herhaling én verdieping vatbaar

Met een mooie opkomst van deelnemers hebben we eind oktober en begin november weer een aantal bestuurstrainingen georganiseerd. Het was fijn een deel van onze besturen in levenden lijve te ontmoeten.

Met een mooie opkomst van deelnemers hebben we eind oktober en begin november weer een aantal bestuurstrainingen georganiseerd. Het was fijn een deel van onze besturen in levenden lijve te ontmoeten bij ons op de verschillende kantoren.  

We zijn beoordeeld door de deelnemers met een prachtige 8,2 gemiddeld! De trainer was zeer ervaren in de diverse rollen die je tegen kunt komen en wist iedereen mee te nemen in het verhaal van de Vereniging van Eigenaars. 

De bestuursleden zijn hiermee nog beter op de hoogte van de regels, afspraken en mogelijkheden binnen een VvE. Zelfs 92% raadt het andere bestuursleden ook aan de Bestuurstraining via VvE Diensten te volgen. 

Dit smaakt naar meer en we gaan proberen najaar 2023 nog een verdiepingstraining te organiseren voor bestuursleden die opzoek zijn naar nog meer kennis. Houd hiervoor onze website in de gaten.   

 

Zoeken op de website