Onze diensten in coronatijd

Net een beetje anders dan je gewend bent

De maatregelen die genomen zijn om het Coronavirus een halt toe te roepen heeft consequenties voor de jaarlijkse ledenvergaderingen, het afhandelen van reparatieverzoeken en onderhoudsprojecten.
Header onze diensten in coronatijden Vve Beheerder

Onze diensten in coronatijd

Nog een beetje anders dan je gewend bent

Onze diensten in coronatijd zijn ook in 2022 na de aangekondigde versoepelingen nog een beetje anders dan je van ons gewend bent. De maatregelen die genomen zijn om het Coronavirus een halt toe te roepen hebben consequenties. We hebben nog enkele aanpassingen voor de jaarlijkse ledenvergaderingen, het afhandelen van reparatieverzoeken en onderhoudsprojecten. Houd er rekening mee dat corona nog steeds aanwezig is en dat we voorzichtig blijven.

Bereikbaarheid

Vanwege uitval van medewerkers kan het voorkomen dat wij iets minder goed bereikbaar en doorlooptijden iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best om onze dienstverlening zo volledig mogelijk voort te zetten. Wij blijven bereikbaar via telefoon, email en post. Graag wijzen wij je op het klantenportaal Twinq waarin je de informatie over de VvE aantreft en reparatieverzoeken kunt indienen.

Reparaties en onderhoudsprojecten

Voor de reparatieverzoeken die worden uitgevoerd houden onze aannemers de richtlijnen van het RIVM in acht. Dit kan op enig moment weer betekenen dat er beperkingen gaan gelden waaraan zij zich moeten houden. Op dit moment worden alle reparaties uitgevoerd en per 28 februari zijn er geen maatregelen meer van kracht.

Algemene ledenvergadering

Waar het kan blijven wij zoveel mogelijk digitaal vergaderen. Vorig jaar is gebleken dat digitaal vergaderen een zeer geschikte manier is en dat de opkomst van eigenaren zelfs hoger uitviel dan bij de fysieke vergaderingen de jaren ervoor. Fysiek vergaderen hoort wel weer tot de mogelijkheid en op verzoek van het bestuur kan hier gehoor aan worden gegeven. Denkt u hierbij wel aan mogelijk kwetsbare eigenaren die zich hier nog niet veilig bij voelen.. Digitaal vergaderen en besluiten nemen is dankzij de speciale noodwetgeving nog steeds mogelijk. Voor meer informatie over deze noodwet verwijzen we je door naar de website van VvE Belang. Sinds april vorig jaar hebben we twee goed bruikbare digitale vergadermogelijkheden. De VvE coördinator bereidt de ALV in samenspraak met het bestuur voor en eigenaren ontvangen bericht over de wijze hoe de ALV zal plaatsvinden. Gezien het belang om de ALV jaarlijks plaats te laten vinden plannen we deze zo goed mogelijk in de komende tijd.

Zoeken op de website